Trykk enter for å søke

Illustrasjon fra Godt Sagts profil på vindusvegg. Foto.

Få fire timer gratis rådgivning

Film & foto, Målbar markedsføring, Mediehåndtering, Nettsider, Reklame & Design, Strategi

Vi i Godt Sagt bidrar sammen med flere andre dyktige rådgiverbedrifter i regionen som rådgiverteam i Næringsvekst 2020 sitt tiltak for å støtte og styrke vårt felles, lokale næringsliv.

Dyktige rådgiverteam

Prosjektet er i regi av Næringsforeningen i Drammensregionen, som tilbyr ulike team som kan bistå bedrifter i regionen med alt fra juridiske spørsmål, økonomi og finans til kommunikasjon og etablering.

Rådgiverteamet innen kommunikasjon hjelper deg med spørsmål relatert til både intern og ekstern kommunikasjon. Hvordan og hvorfor skal du bygge merkevarestrategi og digital synlighet i en krevende tid? Du kan for eksempel få rådgivning innen innholdsproduksjon (tekst, bilder og video), annonsering i sosiale medier og Google, streamingtjenester og nettbutikkløsninger, og ikke minst strategi og visuell kommunikasjon.

    «Det er viktig at næringslivet i regionen nå hjelper hverandre for å komme best mulig ut av krisen, som alle har blitt rammet av på ett eller annet vis.»
    – Erik Gabrielsen, Daglig leder i Godt Sagt

Meld inn ditt ønske om bistand

Alt du trenger å gjøre er å sende ditt ønske om rådgivning inn til prosjektleder for kommunikasjonsteamet via drammenworks.no, der du gir en enkel beskrivelse av hva du ønsker rådgivning om. Prosjekt Næringsvekst 2020 dekker inntil 4 rådgivningstimer. Videre bistand avtales mellom partene.

Vi oppfordrer til å benytte anledningen til å komme i kontakt med – og få gode råd av – de dyktige rådgiverbedriftene som bidrar i kampanjen!

Trenger du streaming-hjelp?

Snakk med oss!