Trykk enter for å søke

Monitor som viser folk som snakker om produkter på online messe

Flytter innkjøpsmesse online

Film & foto

To ganger i året holder Nordic Toy Team innkjøpsmesse for alle sine butikker. Vårens messe ble egentlig avlyst som følge av smittevernstiltakene innført i forbindelse med Korona-utbruddet, men nå flyttes den i stedet til internett ved hjelp av streamingløsninger fra Godt Sagt.

Som planlagt, bare på nett

Nordic Toy Team eier 245 butikker fordelt på kjedene Ringo og Kozmos i Norge, og Lekextra i Sverige. Innkjøpsmessen holdes to ganger i året, og alle butikkene er inviterte. For første gang får de i år muligheten til å delta fra godstolen hjemme.

Messen gjennomføres til planlagt tid. Vareprøver og demofilmer vil bli vist – akkurat som de ville blitt på messen, og alle planlagte møter om trender og utvikling i bransjen holdes digitalt. Systemet gjør det også mulig å ha dialog med seerne underveis, og butikkene vil kunne bestille varer på samme måte som hvis de hadde vært fysisk til stede.

Mnn og kvinne sitter i leketøysforretning med kontrakt foran seg på bordet

Godt Sagt har løsningen klar

Godt Sagt bistår med gjennomføringen av streamingen og står for alt det tekniske ved live-arrangementet.

Vi har god erfaring med å få store og små events til å fungere optimalt via streaming, og hjelper gjerne til med å tenke ut gode alternativer for arrangører som må justere planene sine fremover. Vi sørger for å få det hele gjennomført på en god måte på nett!

Ta kontakt hvis du ønsker å tenke nytt sammen med oss.

    «Dette blir veldig spennende og effektivt. Vi gleder oss til å prøve ut en alternativ messepresentasjon!»
    Gro Svendsen, Adm.dir. / Managing Director

Trenger du streaming-hjelp?

Snakk med oss!