Trykk enter for å søke

Bilde, mann i lydstudio

Podcast-produksjon

Audio, Strategi

 • Nysgjerrig på podcast-produksjon? En god fagpodcast kan hjelpe deg å bygge et unikt forhold til målgruppen din, og å etablere deg som ekspert på ditt område. Vi hjelper deg med produksjonen fra A til Å, helt fra den første idéutviklingen til den siste lytterstatistikken.

Podcast er en del av manges mediehverdag, og populariteten har skutt i været de siste årene. Podcaster kan inneholde så mangt – hverdagsprat, krim, økonomi, helse, politikk. Listen er endeløs! Likevel er det alltids plass til flere på podcast-himmelen.

Fagpodcaster kan gi lytterne både informasjon og inspirasjon innenfor et fagområde de interesserer seg for. Kanskje din bedrift kunne fått bedre og sterkere kundeforhold av å starte en podcast? Eller kanskje dere kan utnytte annonsemulighetene gjennom andres podcaster?

  Visste du at halvparten av nordmenn under 35 år hører på podcast ukentlig?
Bilde, to personer i lydstudio, en foran mikrofonen.

Produksjonsprosessen – kort forklart

 • Det er mange veier til mål, men om du vil ha et godt resultat lønner det seg å ikke ta for mange snarveier i produksjonen. Nedenfor er vår anbefalte prosess, kort forklart.

 • Konseptutvikling

  Det blir ingen podcast uten konsept! Vi bistår med konseptutvikling, og kan være med på viktige avgjørelser som tematikk og vinkling, podcast-struktur (frekvens, programleder, lengde osv.), produksjon av podcast-bilde og øvrig planlegging.

 • Markedsføring

  I forkant av lansering vil vi sammen med deg legge en plan for markedsføring av podcasten. Dette gjøres typisk i sosiale medier som Facebook, Instagram eller LinkedIn. Videre vil vi fortløpende vurdere markedsføringen av podcastens episoder.

 • Produksjon

  I våre lokaler sentralt i Drammen har vi studio klart til opptak! Vi klipper også opptaket om det er nødvendig, og klargjør episoden til publisering.

 • Distribusjon

  Episodene publiseres gjennom distribusjonsverktøyet Acast, slik at de publiseres på Apple Podcasts, Google Podcasts, YouTube, Spotify og øvrige tjenester. Episodene kan legges opp til planlagt tid, slik at de slippes på samme tid hver gang.

 • Analyse og oppfølging

  Vi rapporterer kort etter hver episode hvordan tallene ser ut i Acast. Slik kan vi justere fortløpende, ettersom vi lærer mer om publikummets vaner og preferanser.

Klar for å podde? Eller vil du bare stille oss noen spørsmål?

Snakk med oss!