Trykk enter for å søke

Tom resepsjon i kontorlokaler

Korona-permitterer

Godt Sagt AS

Kunder har måttet stenge dørene eller utsette planlagte prosjekter, og markedet er snudd på hodet. Det får naturligvis konsekvenser også for oss. På bakgrunn av dette har Godt Sagt sendt ut gradert permitteringsvarsel til 25 av 39 ansatte.

Alle fortsatt i jobb

Godt Sagt lever av å tilby helhetlig kompetanse på tvers av fagområder innen kommunikasjon og markedsføring. Når vi skal levere de gode tjenestene vi har lovet til kundene våre, krever det et fullstendig team som skal sikre den helheten. De teamene skal vi ta vare på nå, for å best mulig fortsatt kunne løse kunders utfordringer. Ikke minst trengs alle hodene fortsatt på jobb slik at vi sammen kan finne nye måter å hjelpe kunder som plutselig befinner seg i en vanskelig situasjon.

Derfor er det foreløpig ingen ansatte som permitteres 100 %.

Godt Sagt har en kundeportefølje fordelt på flere bransjer og bedrifter. Det bidrar til en viss grad av sikkerhet ettersom enkelte kunder og oppdrag foreløpig ikke er berørt. Men for mange av våre kunder er situasjonen fremdeles uavklart, og ting kan endre seg løpende.

Utrolig leit

– Det er naturligvis utrolig leit at vi har måttet formidle permitteringsvarsler til så dyktige arbeidstakere. Både ansatte og ledere i Godt Sagt har utvist en imponerende velvilje til å ta vare på hverandre i denne situasjonen. Nå er fokuset vårt å få alle tilbake i full stilling så snart som mulig, sier daglig leder Erik Gabrielsen.

Mann følger med på skjerm

Kunden i fokus

Samtidig som vi skal trygge våre ansatte og bidra til å hindre smittespredning, fokuserer vi nå også for fullt på de vi lever av og for – kundene våre.

Mange bedrifter trenger nå mer enn noen gang digitale løsninger som kan bidra til å sikre god informasjonsflyt innad og utad. Ikke minst har mange behov for å finne nye og kreative løsninger for å sikre videre drift.

Ansatte har kastet seg rundt, foreslått og utviklet nye muligheter på veldig kort tid, og gjennom det hjulpet våre omstillingsdyktige kunder. Vi har blant annet tilgjengelig utstyr og kompetanse innen streaming som flere allerede har meldt sin interesse for å benytte. Vi tilbyr også rådgivningssamtaler med våre spesialister innen blant annet ledelses- og krisekommunikasjon, i tillegg til løpende strategisk kommunikasjonsrådgivning tilpasset den spesielle situasjonen vi befinner oss i.

Ett dytt i digital retning

Det positive oppi alt dette er at situasjonen tvinger frem kreative løsninger på et helt nytt nivå, både hos oss og hos andre virksomheter. En del bedrifter tar det som et stort dytt i en mer digital retning. I disse dager skyter også nett-trafikken i været, og salg via nettbutikk har kanskje aldri vært så aktuelt før. Vi velger å fokusere på mulighetene, og er klare for å hjelpe!

Har du behov for sparring rundt dine forretnings- eller markedsføringsmuligheter, streaming eller god kommunikasjonsrådgivning? Da er det bare å ta kontakt. Vi er fortsatt her (på våre koselige hjemmekontor og digitale kommunikasjonsplattformer) for å gi deg våre beste råd.

Trenger du våre råd og tjenester?

Kontakt Kyrre for en prat