Trykk enter for å søke

Bruk Google Tag Manager med Google Analytics

Digital helsesjekk

Målbar markedsføring

Hva er en digital helsesjekk?

En digital helsesjekk fra Godt Sagt er en vurdering av din bedrifts synlighet i digitale flater, der brukeropplevelse og kvalitet står i fokus. Vi tar for oss noen av de viktigste kommunikasjonskanalene i det digitale universet og vurderer aktiviteten, budskapene og tilnærmingen til publikum, men også de tekniske løsningene som påvirker brukeropplevelsen.

En digital helsesjekk gir ikke svarene på alle detaljer og aktiviteter, men har som mål å gi et overblikk over hva som fungerer og hvor man eventuelt har potensial for forbedring.

Hvorfor er det viktig å være synlig på riktig måte?

Fordi både eksisterende og potensielle kunder ønsker å ha en positiv og nyttig opplevelse hver gang de samhandler med bedriften din i digitale kanaler – og de har en forventning om at du gjør ditt beste for å legge til rette for god kommunikasjon også her. Ikke minst kan god og riktig digital synlighet gjøre at din bedrift når nye kunder og skaper muligheter!

Digital helsesjekk deles i tre hovedområder:

1. Teknisk løsning

I denne delen av den digitale helsesjekken ser vi på nettsidens tekniske løsninger. Vi tar ikke standpunkt til hvilket publiseringsverktøy man har valgt, kvalitet på kode eller om man har laget hjemmesiden på bakgrunn av en mal – alle trenger ikke samme løsning, men løsningen må fungere for brukerne.

2. Digital annonsering

SEM, eller Search Engine Marketing, handler stort sett om betalt søk, og er for veldig mange bedrifter en viktig del av synligheten i Google. Det er ikke alle som bør ha SØK-annonsering, men de aller fleste B2C bedrifter bør vurdere dette, – og enkelte B2B bedrifter. Annonsering via Google Ads innebærer også følgende: Video, banner og shopping.

3. Sosiale medier

Brukt riktig er sosiale medier trolig de aller viktigste kanalene for å drive merkevarebygging, yte kundeservice og skape dialog med kundene dine. Ikke minst gir de muligheter for målrettet, strategisk segmentert og kostnadseffektiv annonsering med mange kreative muligheter. Dessuten kan de være viktige trafikkdrivere til nettstedet ditt.

Prisen på digital helsesjekk vil variere med undersøkelsens omfang. En komplett digital helsesjekk hos oss koster kr. 18.000 eks. mva.

På tide med en digital helsesjekk?

Fyll inn din info under, så tar vi kontakt.