Trykk enter for å søke

Ny ledelse i Godt Sagt AS

Ny ledelse i Godt Sagt

Film & foto, Målbar markedsføring, Mediehåndtering, Nettsider, Reklame & Design, Strategi

Godt Sagt har gjort endringer i ledergruppen ved inngangen til 2019.

Jan-Erling Kristiansen, Eeva-Leena Muurman Holm, Janicke Langford og Thor Arne Ulveraker har gått inn som ledere av hver sine ansattgrupperinger innen henholdsvis utvikling, design, rådgivning og film, med ansvar for personal- og fagledelse.

Hanne Bakken er ansvarlig for interne rutiner og kommunikasjon internt og eksternt, mens Erik Gabrielsen er byråleder og styrer produksjonsflyten. Alle lederne vil fremdeles være operative i arbeid for våre kunder, samtidig som de altså skal bidra til å styrke kompetanse og arbeidsmetodikk hos våre 50 dyktige medarbeidere.

Ny styreleder

Ragnhild Larsen-Nyhus Haaning er ansatt som ny styreleder i selskapet. Hun har mye og lang erfaring fra styrearbeid, og vil spille en viktig rolle i posisjoneringen av det nye byrået etter sammenslåingen mellom tidligere Godt Sagt kommunikasjon, Catapult Film og Siteman i 2017.

Godt Sagts ledergruppe samlet utenfor de nye lokalene i Nedre Storgate 15-17 i Drammen

Bjørnar Boldvik over i rådgiverstilling

Bjørnar Boldvik, tidligere daglig leder, har gått over i en stilling som rådgiver. Vi er veldig glade for å fremover kunne utnytte hans erfaring i de mange strategiske utfordringene som kundene våre kommer til oss med.

Nå ser vi frem til å fortsette å løse utfordrende og interessante oppgaver for våre mange gode kunder. Som alltid er det bare å ta kontakt hvis det er noe vi kan hjelpe dere med!

Her kan du lese mer om endringene:

Vil du jobbe med oss?

La oss ta en prat