Trykk enter for å søke

Menn som ler. Foto.

Tre selskap fusjonerer og blir Godt Sagt AS!

Film & foto, Målbar markedsføring, Mediehåndtering, Nettsider, Reklame & Design, Strategi

En stadig mer kompleks mediehverdag stiller større krav til både kunde og leverandør for å få mest mulig effekt ut av markedsføring, midler og kanaler. Gjennom fusjonen mellom Godt Sagt Kommunikasjon, Catapult Film og Siteman blir vi nå Buskeruds ledende totalleverandør av helhetlige kommunikasjonstjenester! Sammen skal vi hente frem de gode historiene og formidle disse på en måte som skaper engasjement, og som hjelper deg til å nå dine mål.

Evne, Vilje, Mot og Glede

Dette er verdiene som driver oss i Godt Sagt. I det nye selskapet har vi samlet en variasjon av kompetente og ressurssterke personer, med stort engasjement for sine fagområder og et ønske om egenutvikling. Det er denne kombinasjonen av ulike fagpersoner og indre driv som gjør oss i stand til å avdekke de gode historiene, og gjennom formidling av disse kan styrke verdien for våre kunder, uavhengig av kanaler.

Kunden først

Vi er opptatt av å lytte til deg, identifisere din bedrifts utfordringer og avdekke dine behov. Vi lytter for å få innsikt og holder deretter dialogen gående for å utvikle de beste løsningene for deg. Vårt mål er å sette din bedrifts historie ut i livet.

Der de beste vokser

I en digital verden i konstant utvikling er det viktig at vi alltid tilegner oss den rette kompetansen for din bedrift. Vår kompetanse dekker flere fagområder og vi ser hele tiden etter muligheter for å utvikle oss mer. Det er vår kunnskap og lidenskap for faget som ligger til grunn for alt vi gjør.

Ble du trigga?

La oss ta en prat