Godt Sagt kommunikasjon, Siteman og Catapult Film fusjonerer og blir Godt Sagt AS!

En stadig mer kompleks mediehverdag stiller større krav til både kunde og leverandør for å få mest mulig effekt ut av markedsføring, midler og kanaler. Gjennom fusjonen blir vi Buskeruds ledende totalleverandør av helhetlige kommunikasjonstjenester! Sammen skal vi hente frem de gode historiene og formidle disse på en måte som skaper engasjement, og som hjelper våre kunder til å nå sine mål.

Evne, Vilje, Mot og Glede
Dette er verdiene som driver oss i Godt Sagt. I det nye selskapet har vi samlet en variasjon av kompetente og ressurssterke personer, med stort engasjement for sine fagområder og et ønske om egenutvikling. Det er denne kombinasjonen av ulike fagpersoner og indre driv som gjør oss i stand til å avdekke de gode historiene, og gjennom formidling av disse kan styrke verdien for våre kunder, uavhengig av kanaler.

Kunden først
Vi er opptatt av å lytte til våre kunder, identifisere deres utfordringer og avdekke deres behov. vi lytter for å få innsikt og fører dialog for å utvikle de beste løsningene for oppdragsgiver. Vårt mål er å sette kundens historie ut i livet og vi ønsker å fortelle nettopp din historie.

Der de beste vokser
I en digital verden i konstant utvikling er det viktig for oss å være oppdatert og utvikle oss slik at vi alltid tilegner oss den rette kompetansen for våre kunder. Vår kompetanse dekker et bredt spekter av fagområder og vi ser hele tiden etter muligheter for ytterligere utvikling. Det er vår kunnskap og lidenskap for faget som ligger til grunn for alt vi gjør.

I perioden fremover vil det skje flere spennende endringer på våre digitale flater, og vi lover å holde dere oppdatert på ferden fremover. Ta gjerne en titt på vår nye profil! Ny nettside for Godt Sagt er under utarbeidelse.Interessert i å høre mer om oss og hvilke tjenester vi tilbyr? Ta kontakt med strategisk rådgiver Erik Gabrielsen på erik@godtsagt.no. Vi stiller gjerne i et møte for å diskutere kommunikasjonsmessige eller utviklingsmessige utfordringer og problemstillinger.

Besøk oss på Facebook