Ønskede kvalifikasjoner:

– Praktisk erfaring med ett eller flere verktøy som: Google Ads, Google Tag Manager, Google Analytics, Keyword Planner, annonseadministrasjon i ulike sosiale medier

– Erfaring og kompetanse innen programmatisk annonsering

– God formidlingsevne med kundens forståelse i fokus

– Evne og lyst til å lære – og lære bort, for eksempel ved å holde frokostmøter

Vi tilbyr:

– 100 % fast stilling

– jobb i et kreativt og tidvis hektisk miljø – med høyt faglig nivå, hyggelige kolleger, lav takhøyde og mye moro

– varierte prosjekter og spennende kunder

– frihet og utviklingsmuligheter

– knallgode forsikringsordninger og pensjonsvilkår

– konkurransedyktige betingelser

– skikkelig god lunsj og kjøttfri onsdag

– en Miljøfyrtårnsertifisert arbeidsplass som er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar

– arbeidsplass i moderne lokaler sentralt i Drammen, og mulighet til å jobbe fra kontoret vårt i Kongsberg

Er dette deg?

Vi ønsker at alle som jobber med oss skal vise evne, vilje, mot og glede. Du har gode fagkunnskaper som du er opptatt av å holde oppdatert og utvikle videre. Du har viljen til å gjøre det som trengs for å lykkes med prosjektene dine. Du har mot til å være både kritisk og kreativ, og du har massevis av arbeidsglede og skjønner hvordan godt humør spiller en viktig rolle i arbeidshverdagen.

Du spiller kollegene og kundene dine gode for å skape de beste løsningene sammen, og du er flink til å kommunisere både på norsk og engelsk. Er du selvstendig og strukturert – og bruker digitale hjelpemidler for å holde orden på arbeidet ditt, har du et strålende utgangspunkt! Viktigst er at du har høy arbeidsmoral, liker å ta ansvar og få ting gjort, og er en lagspiller som kollegene og kundene dine alltid kan stole på.

Dette kan bli din arbeidsplass:

Godt Sagt er et rådgivermiljø hvor du vil få rundt 40 kolleger med spisskompetanse innen webutvikling, digital markedsføring, film, foto, strategi, forretningsutvikling, kreativitet og design. Vi jobber med store og små prosjekter for både offentlige og private virksomheter innen ulike bransjer. Helhetlig kommunikasjon er et viktig prinsipp for oss – der våre fagressurser sammen bidrar med sine fagkunnskaper for å løse en stor variasjon av problemstillinger på best mulig måte. Vi utvikler kommunikasjons- og forretningsstrategier, profilerer og øker kjennskap til bedrifter, utvikler digitale løsninger og e-handelsløsninger, gjennomfører kampanjer og gjør tiltak innen digital markedsføring i mange forskjellige former. Vi har stort fokus på innsikt, evaluering, rapportering, analyse og bruk av data, slik at vi kan drive løpende optimalisering og vekst for kundene våre. Vi holder til i gågata i Drammen sentrum, med topp moderne fasiliteter og eget foto- og filmstudio. I tillegg har vi et kontor på Kongsberg.

Interessert i stillingen?

Send søknaden din til Kyrre innen 16. august.

Ta gjerne kontakt hvis du lurer på noe!

Les mer om Godt Sagt

Hvorfor skal du jobbe i Godt Sagt?

Fordi det er der de beste vokser