Trykk enter for å søke

Kvinner analyserer statistikk. Foto.

Google Analytics for nybegynnere

Hva skjer egentlig på nettsiden din? Hvor mange er innom, hvilke sider besøker de mest og hvor kommer de fra? Utfører de de handlingene du ønsker at de skal gjøre på nettsiden, og hvilke veier tar de til “mål”?

På dette kurset lærer du hvordan du selv kan se på tall og analysere trafikken på nettsiden din ved hjelp av gratisverktøyet Google Analytics.

Kurset krever at du har tilgang til Google Analytics for din bedrifts nettside. Dette er et nybegynnerkurs som passer best for deg som ikke har vært så mye innom Google Analytics før, men som ønsker å lære litt mer om hvordan du kan lese av og analysere dataene du finner der.

Hva lærer du?

 • Kurset er praktisk rettet, og vi skal sammen lete fram og se på informasjon fra ulike rapporter i Google Analytics. Du lærer blant annet:

  • hvordan Google Analytics fungerer og hva man kan bruke det til
  • tilrettelegging for riktig og nyttig måling
  • å finne grunnleggende tall og informasjon som er nyttig å se på
  • hvordan du kan tolke og analysere tallene
  • inspirasjon til hvordan du kan jobbe med å optimalisere nettsiden og markedsføringsaktiviteter med basis i innsikt fra Google Analytics
  • hvordan du setter opp enkle rapporter med den informasjonen du selv syns er nyttig å se på jevnlig

   

  Du skal selv være inne i egen Google Analytics-konto under kurset, slik at du får en veldig praktisk gjennomgang som du enkelt skal klare å gjøre nytte av i jobben din videre.

Meld deg på kurset!

Torsdag 29. august kl. 09:00–12:00 
hos Godt Sagt i Drammen.
Kr 3 900,- eks. mva. per deltaker.
Vi serverer lunsj!

Du er påmeldt!

En bekreftelse blir sendt på epost.
Velkommen til oss!

Om kursholderen

Hanne Bakken har jobbet i mange år med analyse, sosiale medier, prosjektledelse, kommunikasjon, kampanjer, strategi og nettsider for store og små bedrifter lokalt, regionalt og nasjonalt. Hun er opptatt av å sikre at det tilrettelegges for meningsfylt måling, og videre av å utnytte tallene til å optimalisere nettsidene og aktivitetene som sender trafikk dit. Hanne holder kurs på en praktisk og lett forståelig måte, slik at du kan være sikker på at du får noe konkret og nyttig ut av kurset.

Hanne Bakken, rådgiver i Godt Sagt. Foto.
Lurer du på noe?
Ta kontakt med Hanne:
tlf. 97584197