Innholdsmarkedsføring

Content marketing, eller innholdsmarkedsføring, går ut på å produsere og spre innhold som skaper interesse og engasjement hos spesifikke målgrupper du ønsker å nå, oftest i digitale kanaler.
Vi skaper innhold som engasjerer

Lag mer av det innholdet som fungerer

Vet du hva slags innhold som fungerer og gir verdi? Dagens digitale plattformer som Facebook, Google Ads og Googles søkemotor i tillegg til verktøy som Google Analytics, gir oss detaljert informasjon om hva slags innhold som skaper effekt. Det kan være en artikkel som leses mye, et bilde som skaper klikk eller en film som engasjerer spesielt godt. Godt Sagt bistår med å produserer innholdet for deg enten ditt fokus er SEO, sosiale medier eller annen digital markedsføring.

Vi har tekstforfattere, grafiske designere, fotografer, filmklippere og kommunikasjonsrådgivere som står klare til å bistå i din innholdsmarkedsføring

Raskt levert og gode priser

Godt Sagt produserer det meste av innholdet du trenger til din innholdsstrategi. Under samme tak har vi tekstforfattere, grafiske designere, digitale markedsførere, fotografer, filmklippere og kommunikasjonsrådgivere som står klare til å bistå. Uansett hvilket innhold som skaper verdi for din bedrift, opplever vi sjelden at vi ikke kan produsere nettopp det det du trenger raskt, effektivt og godt innenfor ditt budsjett.

Vi designer videinnholdet i tråd med din profil

Vi kan filmproduksjon

Internt har vi film- og fotostudio med klippere og produsenter klare til å produsere filmen du trenger til din virksomhet. Vi er over 10 eksperter med lang erfaring fra film, video og TV som foredler arven etter Catapult Film som ble en del av oss i 2017. Vi brenner for filmfaget og står klare til å bistå din organisasjon med filmen du trenger.

«Godt Sagt har gjennom flere år vært vår samarbeidspartner. Samarbeidet begynte i det små, men har utviklet seg de siste årene til å bli vår totalleverandør og hjulpet oss med alt fra strategiarbeid, digital markedsføring, optimalisering av alle våre digitale tiltak, til film- og videoproduksjon, utarbeidelse av markedsmateriell, presseartikler og mye mer. Det som er unikt med Godt Sagt er både detaljkompetansen de besitter på tvers av alle fagområder, kvaliteten de alltid leverer til rett tid, engasjementet og dedikasjonen som de ansatte har. Kombinert med fantastiske personligheter som gjør at det er en glede å jobbe med de ansatte i Godt Sagt. Godt Sagt kan rett og slett anbefales.»

– Belinda Sandberg, Ramirent

Vår styrke er bredden i innholdsproduksjon

Reklame
Reklame

Vi utvikler kommunikasjonskonsepter og reklameproduksjoner med alle uttak til din medieplan

Design
Design

Vi har designere som visualiserer alt fra logo, merkevareprofil til websider og kundereiser

PR & Samfunnskontakt
PR & Samfunnskontakt

Vi har rådgivere med erfaring innenfor PR, kommunikasjon, beredskap og kriseledelse klare til å bistå ditt team

Tekstforfattere
Tekst

Våre tekstforfattere sikrer at tekstene dine gir den effekten du ønsker på trykk eller på nett

Film, livestreaming og webcast
Film

Enten du trenger film til reklame, sosiale medier, live streaming eller til ditt interne arrangement, så har vi kompetansen du trenger

Fotograf
Foto

Trenger du portrettfoto til de ansatte, bilder til dine hjemmesider eller til en annonse?

Innhold, SEO, Digital markedsføring hører sammen

Søkemotoroptiamlisering (SEO)
Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering er viktig i enhver innholdstrategi for å sikre at innholdet er synlig mot relevante målgrupper i søkemotorene.

Digital markedsføring
Digital markedsføring

Digitale plattformer og kanaler som Facebook og Youtube, er essensielle for å sikre at ditt innhold distribueres der du treffer målgruppene dine

Kom i gang med riktig innhold til din virksomhet

Før neste arbeidsdag er omme, hører du fra oss for en uforpliktende samtale om dine utfordringer eller ønsker