Livestreaming & webcast

I Godt Sagt har vi tekniske produsenter som har spesialisert seg på live streaming og webcast slik at du kan få ut ditt videobudskap internt og eksternt i de kanaler du ønsker for din virksomhet.
Våre tekniske produsenter står klare til å få deg i gang med streaming av ditt videoinnhold

Vi streamer ditt budskap enten det er på Teams, Workplace eller via link

Våre tekniske produsenter står klare til å få deg i gang med streaming av ditt videoinnhold på den kanalen du ønsker. Hver eneste uke gjennomfører vi live video streaming og webcasts i alle former og fasonger for virksomheter som ønsker å nå folkene sine i inn- og utland. Covid 19 har gitt oss alle et digitalt spark bak og Godt Sagt får deg i gang med ditt arrangement enten du skal ha et virtuelt salgskickoff eller et internt fellesmøte.

Våre erfarne produsenter hjelper deg med manus og alle forberedelser

Aldri streamet før? Vi hjelper deg i gang.

Det handler om å tørre. Det er litt skummelt den første gangen men med gode forberedelser går det oftest veldig bra. Vi har gjort dette hundrevis av ganger og sikrer at din første gang blir en god opplevelse. Husk at det ikke er så farlig om man gjør en feil eller glemmer bort manuset noen ganger. Våre produsenter hjelper deg med manus og alle forberedelser for å få deg i gang.

Vi har tekstforfattere, grafiske designere, fotografer, filmklippere og kommunikasjonsrådgivere som står klare til å bistå i din innholdsmarkedsføring

Ingenting er for stort eller smått

Vi gjennomfører store virtuelle arrangementer og mindre live streaminger som for eksempel av styremøter. Vi gjør det live eller i opptak der vi kan klippe til en ønsket løsning. Vi skreddersyr løsningen akkurat slik du vil ha den.

Vi designer videinnholdet i tråd med din profil

Vi tilpasser din profil

Ønsker du at det virtuelle rommet der arrangementet skal gjennomføres ser ut som din virksomhet? Det er ikke noe problem. Ofte tilpasser og designer vi løsningen til din profil slik at live streamingen ser ut som din egen kanal.

Vi har gode arbeidsprosesser med å skape videoinnhold

Trygt, sikkert med backup

Det er ikke så ofte det går galt, men vi sikrer at vi har backup og opptak i tilfelle nettlinjen skulle ramle ned eller deltakerne blir tvunget til å se arrangementet senere i opptak.

Faglig prat

Se videoen og lær mer om live streaming og webcast

«Vi har høstet av Godt Sagts digitale kompetanse gjennom flere år, og det er verdifullt å ha en slik proaktiv digital partner til å utvikle vår virksomhet der vi ikke har kompetanse selv»

Nina Josefsson Boldt, Jossefson

Kom i gang med live streaming og webcast

Før neste arbeidsdag er omme, hører du fra oss for en uforpliktende samtale om dine utfordringer eller ønsker