Vi søker digital rådgiver/markedsfører

Godt Sagt

Jobber du med digital markedsføring og ser etter en spennende mulighet?

Godt Sagt i Drammen og Kongsberg er et spennende, digitalt rådgivermiljø i vekst. Vi ønsker oss en ny kollega med bred kompetanse innenfor digital markedsføring / performance markedsføring som kan bidra til å utvikle oss videre. Den riktige kandidaten er en lagspiller som brenner for å utnytte de smarte mulighetene som digitale medier gir våre kunder. Du har dokumentert erfaring med å planlegge og gjennomføre kampanjer, særlig i Google og sosiale medier. Har du i tillegg erfaring med SEO eller konverteringsoptimalisering og er over snittet glad i tall og analyse, får vi enda mer lyst til å møte deg for en prat!

Ønskede kvalifikasjoner

 • Praktisk erfaring med ett eller flere verktøy som:
  – Facebook Business Manager/Ads Manager
  – LinkedIn Ads Manager
  – Google Analytics
  – Google Tag Manager
  – Keyword Planner
 • God formidlingsevne med kundens forståelse i fokus
 • Evne og lyst til å lære – og lære bort, for eksempel ved å holde frokostmøter
 • Ønske om å bidra til planlegging, gjennomføring og oppfølging av smarte og velfungerende aktiviteter for kundene våre i digitale kanaler

Vi ønsker at alle som jobber med oss skal vise evne, vilje, mot og glede. Du har gode fagkunnskaper som du er opptatt av å holde oppdatert og utvikle videre. Du har viljen til å gjøre det som trengs for å lykkes med prosjektene dine. Du har mot til å være både kritisk og kreativ, og du har arbeidsglede og skjønner hvordan godt humør spiller en viktig rolle i arbeidshverdagen. Du spiller kollegene og kundene dine gode for å skape de beste løsningene sammen, og du er flink til å kommunisere både på norsk og engelsk. Du er selvstendig og strukturert – og bruker du digitale hjelpemidler for å holde orden på arbeidet ditt har du et strålende utgangspunkt! Viktigst er at du har høy arbeidsmoral, liker å ta ansvar og få ting gjort, og er en lagspiller som kollegene og kundene dine kan stole på.

Vi tilbyr

 • 100 % fast stilling
 • jobb i et kreativt og tidvis hektisk miljø – med høyt faglig nivå, hyggelige kolleger, stor takhøyde og mye moro
 • muligheten til å jobbe tett med dyktige fagmiljøer innen strategi og forretningsutvikling, grafisk utvikling, film, nettsideutvikling m.m.
 • varierte prosjekter og spennende kunder
 • frihet og utviklingsmuligheter
 • knallgode forsikringsordninger og pensjonsvilkår
 • konkurransedyktige betingelser
 • skikkelig god lunsj og kjøttfri onsdag
 • en Miljøfyrtårnsertifisert arbeidsplass som er opptatt av bærekraft og samfunnsansvar
 • arbeidsplass i moderne lokaler sentralt i Drammen, og mulighet til å jobbe fra kontoret vårt i Kongsberg eller hjemmefra

Send oss din søknad innen 12. mai 2021

Klikk her for å sende oss din søknad via søknadsskjemaet på Finn.no.

Ta gjerne kontakt med oss for en prat om stillingen!

Lene Grønli, tlf. 938 71 531 / lene@godtsagt.no
Kyrre T. Bekkelund, tlf. 909 57 959 / kyrre@godtsagt.no

Om arbeidsgiveren

Godt Sagt er et rådgivermiljø hvor du vil få rundt 40 kolleger med spisskompetanse innen webutvikling, digital markedsføring, film, foto, strategi, forretningsutvikling, kreativitet og design. Vi jobber med store og små prosjekter for både offentlige og private virksomheter innen ulike bransjer. Helhetlig kommunikasjon er et viktig prinsipp for oss – der våre fagressurser sammen bidrar med sine fagkunnskaper for å løse en stor variasjon av problemstillinger på best mulig måte. Vi utvikler kommunikasjons- og forretningsstrategier, profilerer og øker kjennskap til bedrifter, utvikler digitale løsninger og e-handelsløsninger, gjennomfører kampanjer og gjør tiltak innen digital markedsføring i mange forskjellige former. Vi har stort fokus på innsikt, evaluering, rapportering, analyse og bruk av data, slik at vi kan drive løpende optimalisering og vekst for kundene våre. Vi holder til i gågata i Drammen sentrum, med topp moderne fasiliteter. I tillegg har vi et kontor på Kongsberg.